Forside * Nyheder

Bose lancerer nye Home Entertainment-systemer


Bose lancerer nye Home Entertainment-systemer og præsenterer integrationsteknologien Unify


Med lanceringen af de nye Lifestyle®-systemer bringer Bose brugerne sikkert ind i fremtidens stuer med en ny og spændende teknologi, som gør op med avancerede opsætninger af hjemmets mange kilder til underholdning én gang for alle.


Den moderne forbruger vil have kvalitetsunderholdning direkte hjem i stuen, og takket være den teknologiske udvikling har mulighederne aldrig været så mange. Med fladskærmen i centrum designer vi vores eget personlige system til hjemmeunderholdning ? men de mange teknologier, elektroniske komponenter og kilder, øger samtidig kompleksiteten.


Med de nye Lifestyle-systemer præsenterer Bose en ny serie af 5.1-lydsystemer, der er bygget op omkring en multikompatibel mediekonsol, der binder hjemmets mange kilder til underholdning sammen i ét integreret system. De nye systemer byder også på en ny innovation fra Bose med teknologien Unify, der giver brugeren en intuitiv brugerflade, som gør opsætning og betjening hurtig og enkel. 


?Baggrunden for den nye Unify-teknologi er opstået i kontakten med vores kunder, hvor vi har erfaret, at rigtig mange bliver dybt frustrerede, når de skal opsætte deres tv og lydsystemer, og få det til at spille sammen med alle de øvrige kilder til underholdning,? fortæller Pernille Hargaard, marketingansvarlig for Bose i Danmark. ?Problemet opstår, fordi der konstant udvikles nye produkter og teknologier, som jo er baseret på forskellige systemer og standarder. Og det er den problematik, vi nu kommer med en løsning på.?


Med Lifestyle-systemernes mediekonsol tilsluttet et tv guides brugerne igennem opsætningen af de øvrige kilder som Blu-ray-afspillere, spillekonsoler, digital tv-bokse, musikkilder, medieadaptere osv. Opsætningen sker med en step-by-step-guide illustreret på tv?et og i et sprog, som alle kan forstå. Hvis brugerne tilslutter enheder i forkerte indgange, registrerer systemet det og korrigerer brugeren, så man sikkert guides frem til den korrekte opsætning.



Nem styring af alle enheder
Brugervenligheden i de nye Lifestyle-systemer er også tænkt ind i selve styringen af de forskellige enheder med en universalfjernbetjening, der rent faktisk er universal. Med styringen af op til seks HD-kilder programmeres fjernebetjeningen uden brug af koder eller internetvejledninger. Når brugeren har tilsluttet en ny kilde, peges fjernbetjeningen mod Lifestyle-systemets mediekonsol, og med få tryk på de knapper, som anvises og illustreres på tv?et, kan brugeren nu gemme kildernes fjernbetjeninger væk og i stedet styre dem centralt med Bose-fjernbetjeningen.


De tilsluttede enheder bliver vist på tv-skærmen som Blu-ray eller Digital tv-boks i stedet for tekniske betegnelser som HDMI 1 eller Component 2, og brugeren vælger blot den enhed, som skal styres. Selve fjernbetjeningen er udstyret med de mest basale knapper, mens de mere avancerede funktioner og sjældent anvendte knapper illustreres og styres på tv-skærmen.



Fire stærke systemer
Lifestyle-serien udvides med fire nye systemer: V-Class 25, V-Class 35, T-Class 10 og T-Class 20. Forskellen på systemerne er først og fremmest højttalertyperne ? og så får man med V-Class-systemerne radiotuner og display samt iPod-dock indbygget i mediekonsollen. Alle systemerne byder på suveræn lydkvalitet og er desuden spækket med Boses innovative teknologier.



De nye Lifestyle-systemer er på vej ud i handlen nu. Vejledende udsalgspriser:


Lifestyle V25 leveres med DIRECT/REFLECTING® højttalere i sort eller hvid ? 27.995 kroner
Lifestyle V35 leveres med JEWEL CUBE® højttalere i sort eller hvid ? 34.995 kroner
Lifestyle T10 leveres med enkeltstående kubehøjttalere i sort ? 15.995 kroner
Lifestyle T20 leveres med DIRECT/REFLECTING® højttalere i sort eller hvid ? 19.995 kroner


 Tekniske specifikationer



  • ACOUSTIMASS®-modulet udsender lyd med lave frekvenser og minimerer hørbar forvrængning
  • ADAPTiQ® ? brugervenligt lydkalibreringssystem, der analyserer akustikken i rummet og justerer lyden herefter. Kalibreringen kan foretages, hver gang rummet ændres
  • VIDEOSTAGE® 5 ? et dekoderkredsløb, der efterbehandler stereo- og monoformater, så det lyder som surroundsound svarende til 5.1-lyd
  • DIGITAL DYNAMIC RANGE® ? højttalerkomprimering, så dæmpede lyde og lave frekvenser også gengives ved lav lydstyrke
  • Automatisk opskalering af video til den højest mulige opløsning ? op til 1080p over HDMI
  • Kan suppleres med Bose Link ? mulighed for udvidelse af op til 14 lokaler og udendørs (gælder kun V-Class)
  • Mulighed for tilslutning af trådløse surround-link SL2 til baghøjttalere eller AL8 (gælder kun V-Class) til højttalere placeret i andre rum
  • Alle systemerne giver mulighed for tilslutning og betjening af op til seks HD-kilder.

Læs mere om de nye Lifestyle-systemer her: http://www.bose.dk/EU/en/home-entertainment/home-cinema/premium-component-based-systems/index.jsp

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.