Forside * Nyheder

Vind billetter til 4K festival i CinemaxX



 


Vi har fået fribilletter ind af døren til 4K festival i CinemaxX biograferne i København, Aarhus og Odense. De kan blive dine.


 


4K Filmfestival i CinemaxX
– Fortidens filmskat i fremtidens format


CinemaxX Classic sætter fokus på levende billeder i en state of the art kvalitet, når der i København, Odense og Aarhus afholdes 4K Filmfestival i perioden 22.-28. september 2011.


9 store filmklassikere fra 9 forrygende og banebrydende instruktører står på programmet i efterårets 4K Filmfestival. Filmene vises i nyrestaurerede, digitale 4K versioner og i biografsale med det bedste og nyeste udstyr, så publikum sikres en uovertruffen oplevelse.


Biografverdenens nye digitale teknologi har givet fortidens filmskat mulighed for atter at tage plads på det store lærred. Klassikere af ældre dato kan nu serveres for publikum i en kvalitet, der ikke lader nutidens krav til biografoplevelsen i stikken. Derfor har CinemaxX valgt for at puste liv i en lang række klassikere, der ikke alene er et gensyn værdigt, men som de yngre filmelskere også fortjener at få mulighed for at opleve på stort lærred.


Festivalens program er kendetegnet ved en diversitet i forhold til genre og tid ? og selvfølgelig nøje udvalgt ud fra krav til både kunstnerisk- og teknisk kvalitet. De udvalgte film er klassikere ? gamle som nye – der holder i samtid såvel som i fremtid.


 


Programmet


Programmet består af følgende film:



  • ?Gentlemen foretrækker blondiner? med Marilyn Monroe af Howard Hawks
  • ?Broen over floden Kwai? med W. Holden & Alec Guinness af David Lean
  • ?Menneskejagt? med Cary Grant af Alfred Hitchcock
  • “Dr. Strangelove? med Peter Sellers af Stanley Kubrick
  • ?The Sound of Music? med Julia Andrews af Robert Wise
  • ?De røde sko? med Moira Shearer af Michael Powell
  • ?Taxi Driver? med Robert De Niro og Jodie Foster af Martin Scorsese
  • ?True Grit? med Jeff Bridges af Coen-brødrene
  • ?Inception? med Leonardo DiCaprio af Christopher Nolan.

Og 4K Filmfestivalen afsluttes af med en stor 4K Surprisefilm.


 


Konkurrence


Vi har 6×2 fribilletter til CinemaxX vi gerne vil udlodde. Det eneste du skal gøre er at udfylde navn+email herunder, og sende ind til os. Så deltager du i lodtrækningen.















Navn:
E-mail:
Gentag
talkoden:


 







Praktisk information


De indsendte oplysninger bruges kun til selve lodtrækningen, og oplysningerne slettes igen efter konkurrencen.


Konkurrencen løber til og med søndag d. 7. august kl. 15.


Fribilletterne kan ombyttes til biografbilletter, til brug i CinemaxX biografer i København, Aarhus eller Odense. Billetterne gælder til alle ordinære forestillinger, såfremt denne ikke forventes udsolgt.


Fribilletterne er gyldige til og med 29. september 2011

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.