Forside * Nyheder

Dali Fazon F5 – Ny dansk designhøjttaler


 


Det unikke design kombineres med fremragende lyd, og Dali Fazon tog EISA-jurien med storm.


Dali FAZON F5 er en danskdesignet og danskproduceret design-gulvhøjttaler. Med højttalerteknologi arvet fra den eksklusive MENTOR-serie og et skulpturelt højglanslakeret kabinet i massiv støbt aluminium får du lydkvalitet tæt på high-end-klassen og samtidig designkunst på allerhøjeste niveau.


FAZON F5 er bestykket med to 5? ultra-low-loss bas/mellemtone-enheder og en 28 mm softdome-diskant med ultralet membran. I kombination med det ekstremt resonansdøde kabinet giver det dig et utrolig præcist, dynamisk og luftigt lydbillede ved alle lydstyrker, selv uden separat subwoofer.


Højttalerne er ikke specielt kritiske med hensyn til det tilsluttede udstyr, men vil selvfølgelig komme bedst til sin ret sammen med en god og kraftig forstærker, specielt hvis du ønsker at spille rigtig højt.


Terminalerne på den gedigne aluminiumsfod giver både mulighed for traditionelle bananstik og helt skjult kabelføring. Som en ekstra raffineret detalje kan du endda trække kablerne under tæppet eller gulvbrædderne og direkte op i foden. Hermed kan du ? i hvert fald visuelt ? opfylde drømmen om den ?trådløse? højttaler helt uden synlige kabler.


FAZON F5 fås med finish i højglans sort, højglans hvid eller højglans rød.


Prisen er kr. 9.999,- per stk.


 


FAZON F5 ? specielle fordele


+ aluminiumsdesign og finish i verdensklasse
+ flot opløsning og dynamik til alle slags musik
+ kræver ikke subwoofer
+ resonansdød konstruktion
+ integreret gulvstander
+ ikke specielt strømkrævende
+ flere muligheder for skjult kabelføring
+ fleksible tilslutningsmuligheder, også til kraftige kabler


FAZON F5 ? specielle begrænsninger


? ikke bånddiskant
? kræver en del effekt for at spille rigtig højt
? nogle traditionelle højttalere kan give højere lydkvalitet og/eller mere råstyrke til prisen


 



 


Kilde: Hi-Fi Klubben

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.