Forside * Nyheder

CES 2012: Danske Raidho Acoustics


Img_6641


 


Raidho Acoustics er en dansk producent af highend højttalere, og de har spændende nyt. Vi mødte dem på CES-udstillingen i Las Vegas.

Hovedattraktionen i Raidho-suiten på CES var den nye kompakte højttaler C1, og det er noget af en ulv i fåreklæder. Som de små højttalere stod der på gulvstanderne, ved siden af gulvhøjttalerne S2, gjorde de ikke ved første øjekast meget væsen af sig. Lige indtil musikken kom på…


C-serien er da også i virkeligheden storbror til S-serien af højttalere, både i lyd og pris.

Hos Raidho har de bygget på C1 i flere år. Pudset og justeret til det perfekte. Til prisen på 100.000 kroner for et sæt, ville man nok også blive skuffet, hvis de ikke også lød godt.

Højttalerne har lige fået deres første anmeldelse af Magasinet The Audio Beat, og her drages paralleller til den danske tradition for eventyr. Anmelder Roy Gregory indleder anmeldelsen med ordene:

“Once upon a time, there was a little speaker with big ambitions…” og slutter med: “If it?s adventure you want (or need), look no further than
the C1.1s. Believe me, they?ll take you on quite a trip!”

Raidho får højttalerne bygget i Pandrup, og har adresse hos Dantax. Produkterne blev udstillet på CES sammen med Dantax, Nordost og Scansonic. Her følger lidt billeder fra deres suite.

Tjek også http://www.raidho.dk

 





Img_6642

Img_6643

Img_6644

Img_6646

Img_6648

Img_6649

Img_6652

Img_6653

Img_6654

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.