Forside * Nyheder

Sharps hidtil største LED TV


 


Skal der en stor skærm til hjemmebiografen, så lancerer Sharp nu deres hidtil største LCD TV med LED bagbelysning.


Sharps nye LED-TV, AQUOS model LC-70LE836S, er TV’et til dem der bare ikke kan få det stort nok. Hele 70 tommer er det, hvilket giver et billedefeldt med en bredde på hele 155 cm!


Der lokkes med en billedgengivelse der både er skarp og lysstærkt, trods det store format. Farverne gengives naturtro takket være Sharps egen udviklede og prisbelønnet firfarveteknik kaldet Quattron. I Quattron anvendes 4 subpixel-farver i RGBY (rød, grøn, blå, gul) og ikke 3 som i konventionelle LCD-paneler.


“Med LC-70LE836S fortsætter vi vores satsning på store skærme, som sætter standarden for hvordan en rigtigt godt TV skal være. Som sponsor ved EM 2012 i fodbold er vores ønske at seeren for en uforglemmelig oplevelse med vores storskærms TV ? næsten som om man var der selv”, siger Per-Martin Öhman som er nordisk produktchef hos Sharp.


Den nye 70 tommer har gode multimedie funktioner via bland andet Sharps internet-tv-platform AQUOS NET+. Den indeholder en mængde app? til eks. YouTube, Twitter samt internetopkobling med åben web-browser, det betyder at man bla. kan surfe på nettet i reklamepauserne.


En indbygget Time Shift-funktion gør det muligt at pause midt i en udsendelse og se videre når det passer bedre.


TV’et har indbygget HD-tuner til såvel DVB-T, DVB-T2 og DVB-C. Det har også en medieafspiller som gør det muligt at vise egne billeder, afspille videofilm og musik, enten fra en USB tilsluttet enhed eller via netværket med DLNA. Den elektroniske programguiden (EPG) viser tv-programmet de kommende syv dage.


Modellen er energiklasse A+. I standby bruger det kun 0,1 watt og når det er tændt er forbruget kun 136 watt hvilket er meget lidt for en så stor skærm.


Der er 3D mulighed indbygget (briller er ekstra tilbehør).


 


Pris og tilgængelighed


Sharp AQUOS LC-70LE836S lanceres februar 2012.


Prisen er sat til kr. 29.990,-


 







Fakta om Sharp AQUOS LC-70LE836S


70? (177 cm) Full HD Quattron 3D High Speed panel
Antirefleksbehandlet / Full LED belysning
Scanning Backlight 200
DVB-T2/T/C CI+
USB Time Shift
AQUOS Net+ / DLNA / WiFi / Dongel medfølger
3 USB / 4 HDMI (en med ARC)
Scart / AV in / Komponent in
VGA / RS-232C
SD kortindgang til Video Store
2 x 10 W udgangseffekt / Dolby Surround
Separat hovedkontrol volume
2 000 siders tekst TV hukommelse
Optisk billedkontrol / Eco billedkontrol / Eco knap
Vægt: 43 kg
E-manual
Energiforbrug ? Tændt: 136 W /Standby: 0,1 W
Energiklasse: A+
3D briller købes separat (AN-3DG20B)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.