Forside * Nyheder

Det viser Sony frem i Barcelona



Img_7690a



Sony er her kort efter brudet med Ericsson nærmest en skygge af sig selv. Der er meget få produkter på hylderne indenfor mobil-verdenen.

Sony har købt Ericsson ud af den mobil-division der tidligere hed Sony Ericsson. Men det betyder samtidig at der er meget få produkter på hylderne under navnet Sony, hvilket standen her på Mobile World Congress virkeligt bærer præg af.

Når vi besøger messer er vi vant til at Sony er bandt de største udstillere, men ikke her i Barcelona denne gang. De bor i et hjørne i hallen hvor Ericsson fylder det meste (Ericsson laver teleudstyr).

Sony lancerede deres første smartphone Xperia S på CES-udstillingen i Las Vegas i januar, og denne gang er de klar med to mindre smartphones: Xperia P og Xperia U.

Se også: Sony lancerer to nye smartphones

Derudover var det kun kendte produkter der var udstillet, som deres Tablet S og den nye mobile spillekonsol PS Vita (læs anmeldelse).

 

 






Img_7690b


De næste billeder er Xperia P :


Img_7691

Img_7692

Img_7693

Img_7694


De næste billeder er Xperia U :


Img_7696

Img_7697

Img_7698

Img_7699

Img_7709

Img_7710_custom

Img_7710b


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.