Forside * Nyheder

MWC fra sidelinjen: En pause i Android-land



Img_7881



Godt gemt i et hjørne af en af hallerne på Mobile World Congress ligger Googles legeland for voksne.

Google er det legende firma, og det bærer deres Android-hjørne her op Mobile World Congress da også præg af. Men det er samtidig en udstilling, af de muligheder der er i Android og tredjeparts tjenester.

Området er plastret til med Android-figurer i menneskehøjde eller større, hvor mange er klædt ud efter emnet for deres område af standen. Og vil man hurtigt ned efter et besøg på førstesalen, så kan man tage rutchebanen.

Et af de helt store hit på standen var uddeling af Ice Cream Sandwich, endda formet som logoet for Android 4. De gik som varmt brød. Når Google fik nye forsyninger ind, blev de revet væk som var det den næste Google Nexus telefon de kastede i grams. Med det resultat, at man skulle være heldig for at nå at smage en.

Men ellers kunne gæsterne også hygge sig med at fiske Android-bamser og andet mercandise, i en maskine hvor selve styringen af fiske-kranen blev styret ved at vippe en Android-tablet. Var der ikke held med fiskeriet, fik de en Android-pin i trøstepræmie.

En pause i Android-land.

 

 






Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.