Forside * Nyheder

Pressemeddelelse: Panasonics nye Plasma TV

Pressemeddelelse


Nye VIERA-skærme byder på smart underholdning


Når Panasonic frigiver en ny generation af plasmaskærme, plejer de hurtigt at tage føringen i både test og salgstal. Ofte er det billedkvaliteten og det meget omtalte sortniveau, som stiller konkurrenterne i skyggen. Dette forårs skærme udfordrer desuden med både nye smarte netværksfunktioner og et elegant design.



Panasonic frigiver i dag deres nye plasmaskærme under fællesbegrebet Smart VIERA. Og det er ikke noget lille sortiment, firmaet præsenterer. Hele seks nye serier i størrelser fra 42 til 65 tommer, et udvidet 3D-sortiment og sidst, men ikke mindst, en stærkt opdateret VIERA Connect-platform, som nu integreres fuldt ud med Internet og byder på stor underholdning.


Øverst troner VT50-serien, som kommer i 65″, 55″ og 50″. Med en fuldt dækkende glasfront og et højt teknisk niveau er dette en model til sande kendere. GT50-skærmene på 50″ eller 42″ følger trop med et blændende, THX-certificeret 3D-billede og trådløs netværksopkobling. ST50, som bliver efterfølger til sidste års G30-serie, kommer i hele fire størrelser (65″, 55″, 50″, 42″) og imponerer med sine intelligente netværksmuligheder. UT50-serien er den perfekte indgang til VIERA Connect og lanceres i 50″ og 42″. XT50-serien kommer i de samme størrelser som UT50 og er en entrebillet til 3D med 600 Hz, HD Ready opløsning og adgang til webbrowser. X50-serien tilbyder uovertruffen billedkvalitet for pengene med et HD Ready-panel med 600 Hz på 50″ og 42″ plus fine tilslutningsmuligheder.


Den største fordel ved de nye Smart VIERA-skærme er selvfølgelig den uovertrufne billedkvalitet, og dette gælder ved både 2D- og 3D-visning. Detaljerne er skarpe og tydelige i selv de hurtigste actionscener, sportsprogrammer eller avancerede 3D-spil. Det suveræne sortniveau, kombineret med en exceptionel kontrast og nuancerigdom, giver et billede med stor nærværsfølelse.


Dette års plasmaskærme bygger på paneler med avanceret Neo Plasma-teknologi, som i modelserierne VT, GT og ST suppleres med et High Contrast-filter og Infinite Black Panel-teknologi. 3D-modellerne med Full HD-gengivelse har fået toptunede billedprocessorer med en skærmopdatering på hele 2.500 Hz (VT og GT) og en farvegengivelse med 24.576 trins gradation.


De fleste af årets nye skærme er udstyret med nyudviklet VIERA Connect, som er en cloudbaseret Internet-tjeneste, der giver en enkel og hurtig adgang til lejefilm, playkanaler, spil, sociale medier og meget mere. Det er lige så nemt at downloade apps til VIERA-skærmen som til en smartphone eller tablet. Og i kraft af den indbyggede webbrowser (i VT, GT, ST, UT, XT) kan man søge på næsten samme måde som med en computer. Skype-kamera kan købes som ekstra tilbehør (TY-CC20W) og gør det muligt at holde kontakten med familie og venner, samtidig med at man ser et TV-program.


Endnu sjovere og lettere bliver det, når man installerer app’en VIERA Remote på sin Smartphone eller tablet (Apple og Android). Med denne gadget kan man så styre, hvad der sker på TV-skærmen og zappe hurtigt mellem forskellige kilder. Oven i købet får man et smart tastatur til sin webbrowser. App’en findes også i en PRO-version (til WT- og VT-modellerne), hvor man kan hurtigt og nemt kan skifte mellem flere kilder direkte på skærmen. Med VIERA Remote på smartphonen eller tabletten kan man bruge sin mobil/tablet som game controller!


Panasonic har opstillet ambitiøse miljømål for både sin produktion og produkternes miljøpåvirkninger. For de smarte VIERA-skærme betyder dette bl.a. en ekstremt lang levetid på op til 100.000 timer og en ny, højeffektiv panelteknologi, som har gjort skærmene mere effektive og dermed mindre strømslugende.


Panasonic fortsætter sit mangeårige partnerskab med THX. Virksomheden, som er grundlagt af George Lucas, har godkendt fem af de nye Full HD-skærme (VT- og GT-modellerne) til visning af både 2D- og 3D-indhold. THX-stemplet garanterer, at billedkvaliteten lever op til de høje niveauer, som mange af Hollywoods førende filmskabere lægger til grund for deres produktioner.


De nye VIERA-skærme bliver introduceret løbende i butikkerne dette forår. Priser på skærmene er endnu ikke fastlagt.


 


Galleri: https://www.recordere.dk/indhold/templates/?a=6420

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.