Forside * Nyheder

Forudbestil Panasonic Eluga allerede nu


Panasonic Eluga er 7,8 millimeter tynd og kan tåle en tur i karbad i op til 30 minutter


 


Panasonics tynde, men hårdføre Android-mobil ser ud til at blive frigivet i næste måned, og du kan forudbestille dit eksemplar allerede nu.


Ja, Panasonic laver nu også Android-mobiler, og firmaets Eluga-model kan forudbestilles på Expansys.dk for 3.500 kroner. For de penge får du en 7,8-millimeter tynd mobil med 4,3-tommer skærm med 960 x 540-pixel opløsning.


Inden i sidder en 1-gigahertz dualcore-processor akkompagneret af en gigabyte hukommelse, og på bagsiden finder du et 8-megapixel kamera.


Men det mest imponerende er, at Panasonic Eluga er en hårdfør sag, der kan tåle et ophold i vand på op til en meters dybde i op til en halv time. Du ved, hvis du taber den i tønden eller lignende.


Panasonic kommer med Android 2.3, men på Mobile World Congress lovede firmaet, at mobilen ville få en opdatering til Android 4.0 i løbet af sommeren.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Er det interessant?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.