Forside * Nyheder

Samsung: Galaxy S3 kommer måske til april aligevel


Ingen ved hvordan Samsung Galaxy SIII vil komme til at se ud. Billedet her er et tidligere mockup.


 


Samsung har tidligere afvist at den ventede efterfølger til succes-telefonen S2 ville komme i april. Men nu lyder der andre toner.


Flere kilder i Korea citerer i dag topbossen for Samsung Kina Kim Young-Ha for en udmelding, der ikke just skaber mere klarhed over hvornår den længe ventede Samsung Galaxy S3 smartphone egentlig kommer. Det skriver hjemmesiden The Verge.


Kim Young-Ha fortæller nu at lanceringen af Samsungs næste flagskibs-telefon måske flytter fra maj til april. Samsung har ellers tidligere meldt ud at Galaxy S3 ihvertfald ikke ville komme i april.


Fremskyldelsen af Galaxy S3 skulle ifølge Beijing press være led i en større strategi for at øge Samsungs markedsandel i Kina, skriver The Verge.


Rygterne om hvad Galaxy S3 vil indeholde stritter i flere retninger. Men den ventes at komme med en quadcore CPU, AMOLED skærm og muligvis en vandtæt indpakning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.