Forside * Nyheder

Bøjeligt Gorilla-glas


Det bøjelige Gorilla-glas fra Corning er så fleksibelt, at det kan rulles helt sammen.


 


Vi kan se frem til spændende gadgets med innovativt formsprog – de bøjelige skærme og tilhørende fleksibelt glas er nu en realitet.


I sidste måned kunne vi fortælle, at Samsung gør klar til at producere sine bøjelige AMOLED-skærme, og nu følger amerikanske Corning trop, og afslører en ny form for Gorilla Glass, der kan bøjes utrolig meget.


Vi har efterhånden vænnet os til Gorilla-glas på de fleste af vores håndholdte gadgets, og lur os om firmaets nyeste kreation ikke også finder vej til meget af vores elektroniske legetøj.


 



Glasset er lige så tyndt som et almindeligt stykke papir.


 


Den nye type glas er så fleksibel, at du kan bøje det over 90 grader, ja endda rulle det sammen. Og det er vel og mærke samtidig med, at glasset blot har en tykkelse på 100 micron, svarende et almindeligt stykke papir.


Corning har publiceret en video, der viser hvordan det nye glas kan produceres med forholdsvis lave omkostninger. Den skal du selvfølgelig ikke snydes for, så den har vi indsæt her forneden på siden.


Det forventes, at især smartphone-producenter som Apple, Samsung, Nokia og Sony vil kaste sig over det bøjelige glas.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.