Forside * Nyheder

75″ Samsung ES9000 lanceret i Syd Korea


Er jeg den eneste, der hellere vil have modellen til venstre ?


75? Samsung ES9000 lanceret i Syd Korea


I denne uge lancerede Samsung deres 75? ES9000 Smart TV i butikkerne i Korea. Så har du lige 100.000 kr. du ikke ved hvad du skal bruge til, kunne det her være dit nye TV.


Det kan godt være at fremtiden er OLED, og at Samsung allerede nu er ved at ændre prioriteterne på deres produktionsfabrikker, men det har ikke holdt dem tilbage med at lancere deres flagskib.


75 tommer og kun 7.9 mm kant.


Selvom TV?et har storhedsvandvid, så er der stadig billede til kant, og med en ramme på sølle 7.9 mm, så virker den nærmest usynlig i forhold til de 75? billede, der er i panelet.


TV?et er pakket med de allerede kendte Smart TV features fra ES8000 serien, og har også bevægelseskontrol og mulighed for at blive opgraderet med ?Smart Evolution? modulet.


Prisen på gaden i Syd Korea er ca. 100.000 DKK, og med de danske afgifter og moms, bliver prisen nok ikke billigere her, hvis ES9000 i 75? kommer hertil.


Skal du have et ?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.