Forside * Nyheder

Skandinavisk Mesterskab i filmkigning er tilbage


 


Elsker I film? Kan I klare 3 døgn uden søvn, mod chancen for at vinde store præmier. Så er det måske jer der skal stille op til 2012-mesterskabet i filmkiggeri.


Hele 80 timer og 55 minutter sad svenske Team Växjö og så film nonstop uden at falde i søvn, da Hi-Fi Klubben sidste år afholdt det første Skandinaviske Mesterskab i Filmkigning.


Det var 16 timer og 40 minutter mere end det sidste danske hold kunne præstere, før søvnen overmandede dem.


Nu er Skandinavisk Mesterskab i Filmkigning tilbage, og denne gang optager Discovery Channel en dokumentarfilm om mesterskabet. En film  hvor en kendt Hollywood-skuespiller også deltager i (navnet er endnu ikke offentligjort).


 


Hvem, hvad, hvor?


Fredag d. 16. november kl. 16.00 skydes Skandinavisk Mesterskab i Filmkigning 2012 i gang.


De 18 udvalgte hold fra Danmark, Sverige og Norge dyster om, hvem der kan se film i længst tid uden at falde i søvn. Holdene placeres i hver deres demo-rum i 18 af Hi-Fi Klubbens butikker i Danmark, Sverige og Norge.


I Danmark sidder de 6 hold i byerne: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding og Køge. Der er præmier for i alt 75.000 kr. inklusiv en tur til Hollywood.


Et hold skal bestå af 3 personer, og tilmeldingsfristen er 23. september. Se mere på hifiklubben.dk/sfc

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.