Forside * Nyheder

Headweb klar til Philips Smart TV

 


 


Hvad ikke lykkedes med Netflix har Philips formået at gøre med Headweb, at lægge en afspiller ind i deres Smart TV.


Philips måtte opgive at levere den populære Netflix streaming-tjeneste i deres eksistende Smart TV, men det betyder ikke at Philips kunder helt snydes for en filmtjeneste for nu kommer Headweb, og det valg er svenskerne glade for.


“Det er rart at kunne vise de nyeste resultater af vores omfattende arbejde hen imod en bedre digital videobitik.”, fortæller Peter Alvarsson, administrerende direktør og grundlægger af Headweb, og fortsætter:


“Vi kan se at markedet for film og tv-forbrug hjemme er voksende, og kan nu præsentere en ny Smart-TV app der kan tilpasses Philips Ambilight”


Når nu Philips Smart TV viste sig aligevel ikke at være nær så smarte som lovet, så har de ilet med at tilbyde et alternativ til Netflix, og det valg vækker glæde internt i organisationen.


“Jeg er sammen med alle andre Philips TV-brugere meget glad for at kunne byde Headweb velkommen”, fortæller Joakim Örnstig, Nordisk marketingdirektør Philips TV.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.