Forside * Nyheder

Smart Netflix på Wii U


 


Netflix på den nye Nintendo udnytter de to skærme, så fjernbetjeningen ligger på din GamePad i skødet.


Ud af de 30 millioner brugere på streaming-tjenesten Netflix er der flere millioner som benytter Nintendo Wii til Netflix. Derfor var det naturligt for Netflix også at udkomme på den nye spillekonsol Wii U.


Netlix er installeret og klar til brug allerede når du får en Nintendo Wii U.


 



 


Smart Netflix løsning med to skærme


Løsningen kombinerer både TV-skærm og GamePad. Du kan styre Netflix på den store skærm fra den lille skærm, og når filmene eller tv-serierne spiller kan GamePad også benyttes til at tjekke ekstra informationer.


Selve navigationen af Netflix-menuer ses både på det store TV og på den lille skærm. Ved søgning kan du få et “rigttigt” tastatur frem på den lille GamePad.


 



 


I det hele taget er Netflix godt integreret. Afspilning kan startes blot ved et tryk på den lille skærm, når du har fundet det frem som du vil se.


Den lille GamePad kan også være en ekstra skærm for Netflix, hvor lyden enten høres via controllerens indbyggede højttalere eller med tilsluttede hovedtelefoner.


Nintendo Wii U spiller Netflix-filmene i 1080P-opløsning.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.