Forside * Nyheder

Ny LG Magic Remote på CES 2013



Foto: Pressefoto, Ny LG Magic Remote på CES 2013


Ny LG Magic Remote på CES 2013


LG præsenterer en ny og forbedret version af sin unikke fjernbetjening, Magic Remote, som gør det nemt og intuitivt at betjene sit LG Smart TV og gør alle andre fjernbetjeninger i stuen overflødige.


På Consumer
Electronics Show (CES) i Las Vegas præsenterer
LG Electronics sin nye Magic Remotefjernbetjening, der lanceres sammen med LG CINEMA 3D Smart TV-modeller i 2013. Den nydesignede fjernbetjening er forsynet med forbedrede
sprogfunktioner, der gør det nemt og naturligt at udføre diverse kommandoer. Den nye betjening bygger på fire kontrolmuligheder: Stemme-, bevægelses-, pege- og rullefunk- tioner og har desuden fået en universalfjernfunktion, der kan styre alle enheder i hjemmebiografen.


?Brugervenlighed og innovation er meget vigtigt for LG, og vi kan for en stor del takke vores intuitive Magic Remote for de høje bedømmelser og udmærkelser, vi har modta- get for vores Smart TV-platform i løbet af 2011 og 2012,? fortæller Fredrik Lundqvist, nordisk produktspecialist for Home Entertainment hos LG Electronics. Ved at bygge videre på det vindende koncept og nu føje sprog- og bevægelsesstyring til den allerede imponerende opsætning af funktioner, fremstår LG Magic Remote som noget helt sær- ligt på markedet.



Stemmestyring med indbyggede sprogfunktioner


Ved hjælp af en ny og avanceret stemmestyringsteknik kan du nemt indtale kommandoer til tv?et via din Magic Remote. Den nye software Natural Language recognition gør stemmekontrollen lige så enkel som almindelig tale. Hvis du f.eks. skal foretage en søg- ning i både Google og indholdet på dit hjemmenetværk, skal du blot sige “Vis mig Gangnam Style-videoen”, så forstår Magic Remote, hvad du vil.



Foto: Pressefoto, Ny LG Magic Remote på CES 2013



Magic Remote bliver universalfjernbetjening


LG Magic Remote fungerer som hjertet i hjemmebiografen, eftersom den nye version kan anvendes som universel betjening til alle hjemmets underholdningsenheder. Alt fra Smart TV-apparater til hjemmebiografsystem og Blu-ray-afspillere kan effektivt håndte- res fra sofaen via en og samme fjernbetjening ? LG Magic Remote.


Bevægelsesstyring var også tidligere muligt med LG Magic Remote, hvor man kunne ændre lydstyrke, gå tilbage til forrige kanal eller gå til sine yndlingstjenester i Smart TV. I 2013-version er konceptet videreudviklet og et af eksemplerne på en ny bruger- venlig funktion er, at man kan ?taste? tallet for den kanal, man vil se, ved at tegne tallet i luften med sin Magic Remote.


LG Magic Remote fås i to modeller ? en, som leveres med LG?s premiumsegment inden for CINEMA 3D Smart TV, og en anden med standardmodellerne. Premiummodellen har LED-oplyste knapper, der sikrer nem og enkel håndtering i mørke og har derudover fået et mere kompakt design. De hyppigst anvendte knapper har fået en mere intuitiv placering, hvilket resulterer i en endnu mere naturlig og bekvem oplevelse.



Pris og tilgængelighed


LG?s nye Magic Remote vil kunne købes fra med og andet kvartal 2013. Den leveres som en del af købet med de fleste 2013-modeller af LG CINEMA 3D Smart TV og vil kunnel købes som tilbehør til de øvrige Smart TV-apparater.


Kilde: Pressemeddelse, LG Nordic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.