Forside * Nyheder

Audible 2.0 klar på iPhone og nu også iPad


Er du en af dem, der lytter til mange lydbøger? Så vil det formodentligt glæde dig at høre, at en af de mest populære apps til lydbøger på engelsk, Audible.com, nu er kommet i version 2.0 til iOS.


Men langt om længe har folkene bag det Amazon-ejede Audible også taget sig sammen til at lave noget, man kunne have forventet for længe siden: En iPad-app.


I samme anledning har Audible fået en ansigtsløftning på iPhone, sådan at brugerinterfacet er langt mere overskueligt og behageligt at bruge. Audible virker nu også over mobile forbindelser, så man kan hente 50 MB ? eller ca. tre timer ? af en lydbog via mobilen. Om dette også fungerer på det danske mobilnet, må dog komme an på en prøve.


Så hvis du har tiltusket dig et Audible-abonnement, så er det bare om at komme ind og opdatere app?en, eller downloade den til iPad. Og ellers er der altid stadig iTunes.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.