Forside * Nyheder

Godt nyt til Nokia Lumia 920 ejere.


Godt nyt til Lumia 920 ejere.


Har du en ikke branded Nokia Lumia 920, kan du nu hente den længe ventede opdatering af Windows Phone 8 og forbedringer til kameraet.


Det er en dejlig dag, hvis man har en ikke branded Nokia Lumia. Endelig er opdateringen til 8.0.10211.204 klar til download.


Opdateringen kan findes ved at se efter opdateringer inde i indstillinger


Af nye ting kan nævnes:



  • SMS beskeder:
    Du kan nu tilføje flere modtagere til en sms på én gang, og endnu ikke sendte SMS?er gemmes automatisk i klader. Du kan også redigere i ?videresend beskeder?.

  • Send besked ved indkommende kald:
    Funktionen er kendt for både Android og iPhone brugere. Du kan gemme op til 4 forud gemte beskeder, så når svigermor ringer, kan du undlade og tage røret og blot sende ?Sidder i møde?. Det kræver dog at telefonnr. er kendt i kontaktlisten.

  • Internet Explorer forbedringer:
    Du kan nu fravælge at hente billeder, hvis du ønsker at begrænse dataforbrug, og du kan også fjerne udvalgte sites, fra din browser historik.

  • WIFI forbindelse:
    Du kan nu vælge dine favorit trådløse netværk, så du har en prioriteret rækkefølge.

  • Der er flere andre forbedringer, men de er ikke dokumenteret så godt.

 



Desuden har Nokia forbedret kamerafunktionen, så billederne bliver endnu bedre, og kvaliteten af billeder taget i dårligt lys bliver endnu skarpere.


Det er ikke oplyst hvornår brandede telefonejere kan få deres opdatering.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.