Forside * Nyheder

Netflix og DreamWorks skaber ny eksklusiv-serie




Turbo: F.A.S.T er skabt i samarbejde med DreamWorks



 


Denne gang er det børnene på Netflix der får en eksklusiv-serie. Turbo: F.A.S.T er skabt i samarbejde med DreamWorks.


I forbindelse med den eksklusive tv-serie “House of Cards”, der havde premiere på Netflix 1. februar, fortalte Netflix at dette kun er begyndelsen. At de har flere eksklusive projekter i støbeskeen.


Nu er en af de næste serier allerede annonceret, og når Netflix-serien Turbo: F.A.S.T. (Fast Action Stunt Team) senere i år rammer filmtjenesten, så vil det være første eksklusiv-serie på Netflix målrettet børnene.


I samarbejde med DreamWorks, kendt fra animationsfilm som “Shrek”, “Magagascar”, “Kung Fu Panda” og “Sådan træner du din drage” skabes denne nye serie.


DreamWorks Animation Turbo F.A.S.T. er en komedie er en høj hastighed. Den handler om en almindelig snegl, der vover at drømme stort – om at være hurtig. Drømmen bliver en dag opfyldt, efter en ulykke der mirakuløst giver ham super-speed, og han begiver sig ud i verden på en ekstraordinær rejse.


Turbo: F.A.S.T. laves i 3D og har premiere til december.


 





Turbo: F.A.S.T er skabt i samarbejde med DreamWorks


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.