Forside * Nyheder

Google Glass er den ultimative fjernbetjening



Galleri: Google Project Glass


 


Det er ingen hemmelighed, at den helt store betjeningsmetode på Googles intelligente brille, Glass, kommer til at være stemmen.


Hvad enten man synes, det at tale til sin brille virker lige så mærkeligt i offentligheden som at telefonere ved at holde en tablet op til øret eller ej, så er det altså vejen frem for Glass.


Men måske er Googles insisteren på talekommando-styring af Glass ikke helt så tosset. Søgegiganten har nemlig indsendt en patentansøgning om videreformidling af talekommandoer via Glass. Det skriver The Register.


Det betyder, at det ikke bare Glass’ egne funktioner, du kan styre via talekommandoer, eller de smartphone-funktioner, som Glass er hooket op til. Men idéen er, at Glass via trådløse netværksforbindelse kan omforme dine kommandoer til styring af stort set hvad som helst, der kan sættes på nettet.


Potentielt betyder det, at du ville kunne styre alt fra kaffemaskinen over kopimaskinen på jobbet til din bil med stemmen, med Glass som “oversætter”. Samtidig man de forskellige netværksenheder tale med Glass, så du f.eks. får en melding på den lille skærm over øjet, hvis printeren er løbet tør for papir etc.


Du kan se patentansøgningen, der blev sendt ind allerede i 2011, HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.