Forside * Nyheder

Spotify til kamp mod Netflix og HBO





 


Medie: Spotify vil streame både film, tv og musik, og bliver dermed en konkurrent til Netflix, HBO, YouBio og de øvrige.


Spotify står overfor den største forandring i streaming-firmaets historie, nu skal Netflix, HBO, YouBio og de andre have konkurrence.


Musiktjenesten vil nemlig også være din film- og tv-tjeneste, og gør sig klar til at streame video. Det fortæller 2 kilder med kendskab til planerne til Business Insider.


Den svensk-startede streaming-tjeneste agter tilmed at investere i eget originalt indhold, og dermed gå direkte i kamp med Netflix.


Kilderne fortæller til Business Insider at Spotify lige nu leder efter partnere der kan være med til at finansiere det eksklusive indhold.


Rygterne siger ikke noget om hvornår de ventes klar med den nye streamingtjeneste. Ej heller om de satser på at udkomme i de samme lande som deres musiktjeneste.


Spotify selv har ikke ønsket at kommentere på planerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.