Forside * Nyheder

Amazons pilot-kapløb er ovre


Så er det afgjort, hvilke fem serier, der får lov at overleve Amazons pilot-runde.


Hvis du er en af dem, der bruger f.eks. Unblock-Us.com til at se indhold fra Amazons Prime Video-tjeneste, så har du sikkert fulgt med i Amazons seneste initiativ.


Hele 12 serier fik chancen for at komme i produktion med henblik på udelukkende at køre hos Amazon. Brugerne fik lov at afgøre, hvilke fem, der skulle gå videre, og hvilke, der skulle i glemselen.


Og det lader til, at dem, der bruger tjenesten, er folk med interesse i politik, teknologi og/eller har små børn. Hele tre af serierned, der overlevede udskilningsløbet er nemlig rettet mod det helt unge segment: ?Annebots?, ?Creative Galaxy? og ?Tumbleleaf?.


De to voksen-serier, der overlevede, er begge komedier. Det er ?Alpha House? en serie om fire amerikanske senatorer, der deler et hus i Washington D.C., og ? i god, græsk orden ? ?Betas? om unge startup?ere i Silicon Valley.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.