Forside * Nyheder

Dramatiske ændringer på vej til iOS7


 


Der tales meget om, hvorvidt Apple har tabt bolden i forhold til design og innovation. Nu tager chefdesigner Jonathan Ive sagen i egne hænder.


Uanset, om man er på kritiker- eller fan-holdet, når det gælder Apples nuværende situation, så er de fleste i medierne enige om, at der snart skal ske noget spændende fra Apples side.


Ifølge Bloomberg sker det dog nu, takket være manden, der har givet os de lækre Apple-designs i mere end et årti. Chefdesigner Jonathan ?Jony? Ive har ifølge nyhedsbureauet tænkt sig at lancere, hvad en kilde kalder ?dramatiske? ændringer især på email- og kalenderfronten.


Det skal angiveligt ske i forbindelse med lanceringen af iOS7 som de fleste forventer at se præsenteret på Apples World Wide Developer Conference, der finder sted i juni.


Bloomberg har tidligere rapporteret, at Ive har hevet folk fra Mac-designafdelingen over på iOS-holdet for at få iOS7 færdig til deadline.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.