Forside * Nyheder

JBL Rumble – Dock med bas




JBL OnBeat Rumble



 


Ready to rumble? JBL lancerer OnBeat Rumble, med en dynamisk dunkende bas.


JBL er klar med Bluetooth-højttaleren OnBeat Rumble med Lightning-dock, og indbygget 50W subwoofer til at fylde lokalet med solide basrytmer.


Den nye dock kommer med Harmans TrueStream-teknologi, der sikrer lyden ved streaming af audio fra smartphone eller tablet via Bluetooth. Den 114-mm-subwoofer benytter den patenterede Slipstream-portteknologi, der ifølge Harman giver en dunkende bas.


“Mærket JBL er synonymt med levende musik, og vi er overbeviste om, at virkelige musikelskere vil påskønne de muligheder, der kendetegner denne kraftige højttaler,” udtaler Sachin Lawande, executive vice president i Harman og co-president i Harman Lifestyle and Infotainment, og fortsætter:


“JBL OnBeat Rumble er en højttalerdock i topkvalitet i vores stadig voksende sortiment af Lightning-udstyrede lydprodukter. På hele markedet findes der ikke en tilsvarende bas.”


JBL OnBeat Rumble har indbygget DJ-funktion, hvor næste nummer kan vælges via hovedtelefonudgangen, mens det nuværende nummer spiller videre.


 


 





JBL OnBeat Rumble



 


Pris og tilgængelighed


JBL OnBeat Rumble koster kr. 2.299,-


Er i handlen nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.