Forside * Nyheder

YouBio bliver opdateret med ny brugerflade


Foto: YouBio’s nye brugerflade

YouBio bliver opdateret med ny brugerflade

Annonce:

Kunder med YouBio får en ny oplevelse, når de i morgen tænder for deres YouBio Boks. Torsdag formiddag, den 2. maj, frigiver YouSee en software, som giver boksen en anden og mere overskuelig brugerflade.

Hensigten med opdateringen af brugerfladen er at skabe et mere ensartet brugermiljø på tværs af PC, tv, smartphone og tablet. YouBio Boksen har hidtil haft sin egen brugerflade og funktionalitet, men med opdateringen kommer den til at ligne den brugerflade, som også er på f.eks. iPad og PC. Opdateringen omfatter bl.a. også en bedre søgefunktion og en forbedring af spole-funktionen.

Opdateringen er YouSees første egenudviklede app til YouBio Boksen, der er produceret af det franske firma Netgem. Med app?en får YouSee fremover mulighed for hurtigere at udvikle og tilføje nye funktioner.

Softwaren frigives efter planen kl. 10 torsdag formiddag. Efter dette tidspunkt vil boksens software automatisk blive opdateret, når den tændes fra stand by.

Kilde: YouSee, pressemeddelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.