Forside * Nyheder

Køb ting fra din yndlings-serie direkte fra fjernbetjeningen


Nu giver Samsung og ShopTheTV dig chancen for at bruge penge på impulskøb inspireret af dine yndlings-serier.


ShopTheTV.com er en tjeneste fra firmaet DeliveryAgent, der leverer merchandise og andre produkter relateret til populære TV-serier (og ifølge deres hjemmeside leverer de også nogle varer uden for USA.)


En ny app til Samsungs SMART-TV-system gør det imidlertid nu muligt at købe ting, der er med i den TV-serie, du sidder og kigger på. Det har længe været en drøm for annoncører på TV at kunne reklamere for og sælge ting, der er med i underholdningen. Og nu bliver den drøm altså til virkelighed for Samsung-ejere. De kalder det for ?T-commerce.?


Med andre ord vil du f.eks. se et ur på håndleddet af hovedpersonen i serien, og hvis der er lavet en aftale med ur-producenten, vil du kunne købe uret direkte fra fjernbetjeningen.


Dette sker dog først i fase to, der kommer senere i 2013. Foreløbig vil app?en give adgang til at købe ting fra ShopTheTV.com.


Du kan læse mere om projektet HER.


Hvad siger du? Ville du benytte dig af en sådan tjeneste? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.