Forside * Nyheder

Ny DAC fra Nuforce




Nuforce DAC-80



 


DAC-80 er en ny digital-til-analog konverter fra Nuforce, med indgange for USB og digital coax.


Den nye digital-til-analog konverter fra Nuforce, DAC-80, klarer op til fire digitale kilder via en USB og tre S/PDIF indgange. Den er udstyret med en præcisions digital volumenkontrol, høj opløsning på de analoge udgangstrin, og en trådløs fjernbetjening.


NuForce fremhæver:


Lav jitter
Fejl i timingen i den digitale datastrøm kaldes jitter. DAC-80 arbejder asynkront, og synkroniserer indkomne data op mod en intern reference, ved at måle på faserne. Når data forlader DAC’en igen er de praktisk talt fri for jitter.


Præcis volumekontrol
Nuforce benytter en digital volumenkontrol der arbejder i 32-bit opløsning. Det giver en forbedret regulering ved lav lydstyrke.


Transparent forforstærker
Forforstærkeren er minimalistisk designet og det giver ifølge Nuforce en signalvej igennem forstærkeren der næsten svarer til et “kabel med forstærkning”.


Ingen opsampling
Selve konvertertrinet på udgangen er en 24-bit 192 kHz DAC trin, der arbejder uden opsampling eller andre tricks.


USB-indgangen kan tilsluttes en computer. Men bemærk at det kræver en “rigtig” PC/Mac at udnytte det, en Windows 8 RT tablet vil ikke virke.


 





Nuforce DAC-80


 


Pris og tilgængelighed


Nuforce DAC-80 koster kr. 5.895,-


Importør og forhandler: studiosound.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.