Forside * Nyheder

Panasonic leverer underholdning til Norwegian





 


Norwegian lancerer verdens første Android-baserede underholdningssystem om bord på de nye 787 Dreamliner fly.


Norwegian og Panasonic Avionics Corporation er gået sammen om at udvikle verdens første underholdningssystem om bord på Norwegians nye langdistancefly 787 Dreamliner.


Det interaktive Android-system tillader passagererne at navigere og vælge film, musik, spille Android-spil samt at købe mad og drikke direkte via en touchskærm, som er installeret i flysædet.


“Vi er altid på udkig efter nye teknologimuligheder, der kan forbedre vores passagerers rejseoplevelse. Det, Panasonic tilbyder i dag, er førende inden for underholdningssystemer om bord, hvilket passer Norwegian rigtig godt”, fortæller Boris Bubresko, Norwegians Head of Business Development, Station & Inflight Solutions.


Systemet kommer til at være installeret på Norwegians nye langdistancefly, de nye Boeing 787 Dreamlinere, som skal operere selskabets langdistanceruter mellem Skandinavien og USA og Asien.


“Panasonic er fokuseret på at indføre den nyeste teknologi i forhold til passagerernes ombordoplevelse og er stolte over at levere det første underholdningssystem, som er helt baseret på Android”, slutter Paul Margis, President and Chief Executive Officer for Panasonic Avionics.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.