Forside * Nyheder

Xbox Music kører nu i browseren


 


Nu kan du lytte til musik fra Xbox Music fra en simpel browser.


Microsoft følger i hælene på Spotify, der (meget langsomt) er i færd med at udrulle en beta-test af en browser-player, der gør en downloadet player overflødig. Men modsat Spotify kan alle nu få adgang til Xbox Music gennem browseren.


Dermed er man ikke længere bundet til en Xbox eller en Windows-maskine for at bruge tjenesten. Tidligere har man skullet downloade f.eks. en app til Windows 8 for at få adgang.


Xbox Music kræver dog, at man køber et Xbox Music Pass for at få mest ud af tjenesten. Men ligesom stort set alle andre musik-streamingtjenester, kan man få 30 dages gratis prøveabonnement, inden man kaster sig ud i et betalt abonnement.


Xbox Music skulle også ? modsat oplevelsen hos de indviede Spotify-betatestere ? kunne bruges på flere devices samtidig, så man både kan lytte til musikken i køkkenet, på mobilen og i stuen.


Du kan kigge nærmere på Xbox Music i browserform på music.xbox.com.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.