Forside * Nyheder

Avis: To nye iPhone modeller om få uger



iPhone 5S i champagne/guld farve. Foto: shoplemonde.de


 


Avisen The Wall Street Journal har opsnappet, at Apple har givet ordrer til fabrikken i Kina om at gøre forsendelserne klar.


Den anerkendte avis, The Wall Street Journal, bekræfter nu at Apple gør klar til lancering af 2 nye iPhone-modeller tidligt i september.


Apple har bedt fabrikken Hon Hai Precision Industry Co. (en afdeling af Foxconn) i Kina om at gøre forsendelserne klar.


Selve masseproduktionen begyndte tilbage i juni, så fabrikken er klar til at shippe de første millioner nye iPhones, der ventes at blive modellerne:



  • iPhone 5S
  • iPhone 5C

iPhone 5S afløser iPhone 5, i samme design og look. Dog med nyheder som en fingeraftryksscanner i home-knappen, som kan bruges til at låse telefonen op, samt en ekstra farve: champagne/guld. Illustrationen ovenfor er lånt af shoplemonde.de.


iPhone 5C er den nye billigere iPhone-model, hvis hus i flere farver der har været en del billeder fremme af allerede.


Selvom Apple har haft tradition for at lade tidligere telefoner blive på markedet, så ventes iPhone 5 helt at udgå. Så efter september vil det kun være muligt at købe iPhone 5S, 5C og 4S.


Apple ventes at præsentere nyhederne på et event d. 10. september, og telefonerne kan ventes i handlen umiddelbart derefter.


 


Læs også


iOS 7 frigives d. 10/9, følger der en iPhone med?


Video af husene til de nye iPhones


Guld iPhone er mere gylden champagne


Spionfoto: Her ligger iPhone 5C til test


Her er Apple iOS 7 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.