Forside * Nyheder

LG først med OLED TV i Europa




LG 55EA9800 OLED TV



 


Endelig vil mange nok sige. Nu begynder OLED TV at dukke op i Europa.


OLED TV regnes for fremtidens TV-teknologi, og indtil videre har vi da også måttet kigge ud i fremtiden efter det første eksemplar, men nu begynder der at ske noget.


LG er, som den første TV-producent, klar med et OLED TV i Europa. I første omgang sættes det til salg i Tyskland, hos udvalgte forhandlere landet over, og senere følger andre markeder.


“LG er engageret i at levere de mest avancerede OLED-tv til europæiske kunder”, fortæller In-kyu Lee, der leder TV-divisionen hos LG, og fortsætter:


“Med næste generation display-teknologi og ultra-tynde buede design, repræsenterer vores buede OLED TV begyndelsen på en ny æra inden for hjemmets elektronik”.


Der er tale om LG model 55EA9800, som er et 55″ buet OLED TV.


LG’s OLED teknologi hedder WRGB, og det dækker over en displayteknologi hvor alle pixels er hvide, og så er der farvefiltre foran for at danne grundfarverne rød, grøn og blå. Fordelen ved den teknologi er at der ikke sker et farveskifte over tid, mens displayet ældes, samt at det angiveligt er billigere at producere


DisplaySearch anslår at i 2017 vil 30% af TV-markedet i Europa udgøres af OLED.


 


Pris og tilgængelighed


Fra d. 28/8 i udvalgte butikker i Tyskland, senere følger andre lande.


Prisen er 8.999 euro (~kr. 67.500)


 


Læs også


Nyt LG OLED TV er som et maleri


Samsung også klar med europæisk OLED

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.