Forside * Nyheder

Station 2 fylder 20 år




To af Station 2 værterne, Niels Brinch og Anne-Katrine Bondo. Foto: TV 2



 


Danmarks populæreste og længst kørende kriminalmagasin vender tilbage til skærmen, og kan i år fejre 20 års fødselsdag.


Første gang danskerne stiftede bekendtskab med kriminalmagasinet var lørdag 18. september 1993, hvor de to idémænd bag og værter, Niels Brinch og Jes Dorph-Petersen, præsenterede det nye tv-koncept.


I løbet af de seneste tyve år er der lavet mere end 300 “Station 2”-studieprogrammer, som i årenes løb også er blevet suppleret med en lang række specials, patrulje- og reportageformater under “Station 2”-kasketten.


Siden 1993 har de 20 mest sete “Station 2”-programmer haft over 1,2 mio. seere i gennemsnit, og en løbende fornyelse af kriminalmagasinet har formået at holde fast i en stor seerskare. Senere på efteråret gør “Station 2” det så igen, når det faste studie i Odense skiftes ud med et rullende studie, som kommer rundt i landet for at sende direkte.


I år holder programmet flyttedag, fra mandag til torsdag. Det betyder at værterne Niels Brinch, Anne-Katrine Bondo og Trine Panum Kjeldsen tager imod første gang imorgen aften, torsdag d. 15/8.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.