Forside * Nyheder

Det nye rullende studie til Station 2



Galleri: Det rullende studie til Station 2. Foto: recordere.dk


 


Den nye OB-Vogn, der skal sende Station 2 rundt i landet, er rullet ind hos TV 2 i Odense.


Station 2 fylder 20 år i år, og det bliver fejret ved at rykke udsendelserne rundt i landet. Det faste studie forlades, til fordel for et nyt rullende.


Så hvis du møder denne sorte truck rundt omkring i landet, så er det bare Station 2 der i bedste Rejseholdet-stil er ved at rulle hele holdet et nyt sted hen.


“Vi har i alle 20 år haft den samme journalistiske ambition om, at vi vil helt tæt på. Både når det gælder kilder og billeder. Den ambition har vi stadig, og når vi nu rykker ud i landet, så sker det i forlængelse af den ambition. Vi rykker et skridt tættere på gerningsstederne, på kilderne og på seerne”, fortæller Ulla Pors Nielsen, TV 2s event- og udviklingschef.


Lastbilen er af den type der kan skyde siderne ud i begge sider, så den bliver meget større når den holder parkeret, end når den er ude på landevejene.


Vi ville gerne have kigget indenfor i bilen, men den var lige ved at få nyt gulv. Så i må nøjes med billederne af den udefra.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.