Forside * Nyheder

Fladskærme: Nu kommer kineserne



Galleri: TCL / Thomson på IFA 2013


 


De kinesiske TV-producenter er med helt fremme, på teknik, design og indhold. Nu mangler de bare at slå navnene fast.


En ting sprang i øjnene på min tur rundt i hallerne på IFA, og det er hvor langt kineserne er kommet. De er ikke længere bagud på point, hverken på teknik, design eller indhold.


Ultra tynde TV, pæne designs, fødder i chrome, 4K UHD, OLED, NFC og Hbb TV. Alt det de øvrige TV-producenter kan, det kan de efterhånden også.


Men det stopper ikke her. De viser 110″ 4K UHD, Android i 4K, cloud-services, 3D uden briller, LED TV næsten ligeså tynde som OLED mv. Demonstrationer der viser at de driver egen udvikling, og ikke bare er en kopi af de øvrige.


Hvis jeg var europæisk, japansk eller koreansk TV-producent ville jeg holde mere end et vågent øje, og var jeg eksempelvis tyrkisk TV-producent  ville jeg være direkte nervøs for fremtiden.


Jeg har samlet lidt gallerier her, der viser TV fra TCL (Thomson), Hisense, Changhong, NCO og Haier. De kan afspilles som ét slideshow (lad blot et køre videre).


 


 




Galleri: Haier på IFA 2013. Foto: recordere.dk


 


 




Galleri: Changhong på IFA 2013. Foto: recordere.dk


 


 




Galleri: Hisense på IFA 2013. Foto: recordere.dk


 


 




Galleri: NCO på IFA 2013. Foto: recordere.dk


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.