Forside * Nyheder

Spil FIFA 14 gratis på din tablet eller smartphone


 


Nu kan du komme i gang med at spille FIFA-fodbold helt gratis. FIFA 14 kan nu downloades til iOS og Android uden at du skal betale ? til begynde med.


Ok, det er ganske vist noget nemmere at kontrollere en fodboldspiller med en gamepad end med en flad tablet eller en touchskærm på en smartphone. Men der er penge at spare, og så kan man jo leve med meget.


Hvis du hører til dem, der ikke nødvendigvis har alle drengene på besøg, når der skal spilles FIFA, kan du overveje at downloade spillet til Android eller iOS i stedet. Den version er nemlig gratis. I stedet for at betale for spillet, ?betaler? du spilstudiet EA ved at købe in-app-purchases.


EA har allerede lavet stuntet en gang før med Madden 25, og prøver altså nu at gentage succesen med den det vi her i Danmark vil kalde ?rigtig? fodbold.


Du skal dog forberede dig på, at FIFA 14 fylder en del ? både Android-versionen og iOS-versionen æder 1GB lagerplads på din enhed.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.