Forside * Nyheder

WiDi er indbygget i LCD-panelet i LGs nye monitor


 


LG har indbygget WiDi i selve LCD-panelet i en ny skærm-model.


Indtil videre har man skullet købe en separat boks, hvis man gerne har villet streame indhold trådløst fra sin computer til en skærm eller et TV via Wireless Display-teknologien, også kendt som WiDI.


Men nu har LG annonceret, at de kommer med en ny monitor, der har har WiDi indbygget, og altså fjerner behovet for en ekstern WiDI-boks.


Mange laptops kommer i dag med WiDi indbygget, men kun få benytter sig af funktionen, fordi man netop skal ud og investere i en separat boks for at få det til at fungere.


Den nye skærm er på 23,8 tommer, så det er nok mere til arbejdsbrug end underholdningsbrug, at WiDi kommer ind i billedet med denne skærm.


WiDi-teknologien er til gengæld bygget ind i selve LCD-panelet, og LG har annonceret, at de gerne vil licensere den integrerede teknologi til andre skærmproducenter. Så måske dukker der mere WiDi op i skærme i fremtiden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.