Forside * Nyheder

Apple køber Google Now-lignende tjeneste


Apple kan tilsyneladende godt se fidusen i Google Now og den intuitive forudsigelse af informationer, du har behov for.


I hvert fald påstår TechCrunch nu, at Apple har betalt 35 millioner dollar (omregnet ca. 192,5 mio. kroner) for Cue, en tjeneste der via en app til iOS giver en Google Now-lignende funktion.


Apple har endnu ikke officielt bekræftet købet, men har blot udsendt en kommentar til pressen om at de anledningsvist køber teknologivirksomheder op.


Cue bruger kalenderinfo, email-indhold og indhold fra bl.a. sociale medier til at gætte, hvilke informationer, du har behov for i løbet af din dag. Ligesom Google Now popper den op med ?kort?, der fortæller dig f.eks. hvor meget trafik, der er på vejen til din kommende aftale, eller hvordan vejret bliver, når du skal i sommerhus i weekenden. Samtidig giver den et billede af din dag med disse informationer intakt, og der er også en tilhørende hjemmeside.


Ud over selve købet spekulerer medier som Engadget, TechCrunch og AppleInsider i, at Cue-funktionen vil blive indbygget i selve kalenderen i iOS eller måske som en del af notifikationerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.