Forside * Nyheder

Hegel H80 24-bit forstærker



Galleri: Hegel H80


 


Den nye Hegel H80 integreret forstærker med digitale og analoge indgange, med teknologi fra Hegel´s reference produkter.


Hegel H80 har 5 digitale indgange med 24 bit -teknologi, 1 ægte balanceret analog indgang og 2 ubalancerede analoge indgange (den ene af dem kan konfigureres til at være et Home Theatre direkte input).


USB-indgangen giver mulighed for at bruge den medfølgende fjernbetjening til at manøvrere inden for afspilningslister på din computer. Spring / afspil / pause sangene.


DAC´en (digital til analog konverter) inde i H80 er baseret på Hegels anmelderroste enkeltstående DACs.


Elementer som Hegels proprietære re- clocking teknik og valget af digitale komponenter, giver ifølge Hegel færre “additiver” til musikken. Hør kun det du skal.


Forforstærker-delen kommer direkte fra H300 (årets forstærker), med specielt udvalgte komponenter, der resulterer i meget lav støj. Det betyder at flere af de finere detaljer i musikken bevares.


H80 har også Hegel´s patenterede SoundEngine teknologi, der reducerer forvrængning og øger dæmpningsfaktoren. I praksis er det bas kontrol og det giver – ifølge Hegel – H80 et niveau af punch, drivkraft og dynamik.


 


Pris og tilgængelighed


Hegel H80 koster kr. 9.995,-


Importør og forhandler: Radioactiv


 







Tekniske detaljer


Digitale indgange : 2 coax, 2 optiske og 1 USB
Analoge indgange : 2 phono ubalanceret (1 konfigurerbar) og 1 XLR balanceret indgang
Udgangseffekt : 75 + 75 W i 8 ohm
Frekvensområde: 5 Hz – 100.000 Hz
Signal -til- støj-forhold : Mere end 100dB
Crosstalk : Mindre end – 100dB
Forvrængning : Mindre end 0,01% @ 50W 8 ohm 1 kHz
Intermodulation : Mindre end 0,01 % (19kHz + 20kHz)
Damping Factor: Mere end 1000
Mål / vægt : 8cm x 43cm x 34.5cm (HxBxD), 12 kg

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.