Forside * Nyheder

Nokia har også smartur-planer


Sony har haft et længe, Samsung har lige lanceret sit, Apple og Google er på vej med deres. Smarture er det nye sort, allerede inden produktkategorien har vist sig bæredygtig.


Det har dog ikke holdt Nokia tilbage for også at springe med på vognen. En patentansøgning og en ny video, som Engadget har fået fat i, viser med al tydelighed, at Nokia har taget et andet udgangspunkt en konkurrenterne.


Nokia-konceptet er mere armbånds-agtigt, hedder Facet, og er modulært. Der er plads til seks moduler, som du så selv kan vælge, hvilket får uret til at minde en lille smule om det ur-koncept, der nærmest opstod af sig selv, da Apple lavede en iPod Nano, der kunne bindes om håndleddet.


På ansøgningen kan man se, at låseskærmen i mistænkelig grad minder om Windows Phone-interfacet, hvilket siger noget om forventningerne til softwaren.


Hvorvidt Microsoft lader Nokia fortsætte med projektet efter de formentlig overtager firmaet, når handelen bliver godkendt, er dog ikke til at vide.




Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.