Forside * Nyheder

Nye manuskriptforfattere på Star Wars VII


 


Manuskriptforfatteren fra Toy Story er ude, og der er valgt nye forfattere til næste Star Wars film.


Da projektet med at skabe de 3 sidste Star Wars film blev annonceret, der var det Michael Arndt (kendt fra Toy Story 3) der stod på som manuskriptforfatter på den første af de nye film, Star Wars VII.


Men han er af ukendte årsager ikke længere på tjansen. Fra nu af varetages opgaven med at få filmmanuskriptet på plads af instruktør J. J. Abrams og Lawrence Kasdan.


“Jeg er meget begejstret for den historie, vi har på plads, og begejstret for at have Larry og JJ til at arbejde på manuskriptet, fortæller Lucasfilm præsident Kathleen Kennedy til Starwars.com


Lawrence Kasdan, der hidtil har fungeret som konsulent på Star Wars VII, er dermed nu udset til at få en mere dominerende rolle i arbejdet med filmen. Lawrence var medforfatter på manuskripterne til både Star Wars V (The Empire Strikes Back) og Star Wars VI (Return of the Jedi).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.