Forside * Nyheder

OLED TV: Panasonic og Sony sætter samarbejde på pause


 


Sony og Panasonic kan ikke blive enige om hvilken vej deres samarbejde om OLED TV skal tage.


De to japanske elektronikproducenter havde ellers givet hinanden håndslag på et samarbejde om OLED TV, men det har vist sig sværere end ventet at nå til enighed om målene. Det skriver Nikkei.


Begge mener nemlig at have den bedste teknologi til en OLED masseproduktion, problemet er blot at det er to forskellige teknologier.


Sony har udviklet en teknologi der forstøver det organiske lysende matriale og sprayer det på et panel, mens Panasonic har udviklet en metode hvor OLED-displayet kan laves vha. print-teknologi (som en slags inkjet-printer).


Mens Sony har foreslået at gå videre med begge teknologier, så holder Panasonic på at deres teknologi er den mest effektive til masseproduktion, og dermed den der i sidste ende giver de billigste OLED TV ude i butikkerne.


Så lige nu er samarbejdet sat på pause, men Sony forsikrer at forhandlingerne ikke er lagt op hylden. Det kommer bare til at tage noget længere tid at nå til enighed.


Imellemtiden vil vi nok se de to lancere OLED TV baseret på hver deres teknologi.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.