Forside * Nyheder

Designer-DAB med batteri til 24 timer



Galleri: Pinell Go


 


Med Pinell Go DAB-radio mangler du aldrig musik på turen. Den spiller over 24 timer på en enkelt opladning.


Pinell Go byder på nordisk design og kvalitet. Takket være det indbyggede genopladelige batteri, har du musik i digital kvalitet i over 24-timer – i haven, på skituren, i bilen eller på stranden. Og hjemme i stuen eller på køkkenbordet, får du også lyd og design, der har gjort Pinell Go til den bedst sælgende DAB-radio i Norge.


Designet af Pinell Go er minimalistisk og enkelt. Men selvom Pinell Go ikke fylder meget, så spiller den ifølge producenten både kraftigt og dybt.


Der er indgang for eksterne lydkilder, så du for eksempel kan afspille musikken fra din mobil via den medfølgende røde stofledning. Mulighed for at indstille bas og diskant separat, og mulighed for et udvalg af farvekombinationer.


Pinell Go kan både modtage FM, DAB og DAB+ signalet. Netop modtagelsen af DAB+ er vigtigt, da Danmarks Radio slukker for det almindelige DAB signal ved udgangen af 2014, for at gå over til det nye DAB+ signal. Brancheforeningen for Forbruger Elektronik forventer i den forbindelse at omkring 600.000 DAB radioer i Danmark skal skiftes.


DAB-radioen fås i følgende farver: Frosty White, Carbon Black, Fiery Red og Deep Sea Green. 


 






 


Pris og tilgængelighed


Pinell Go fås i danske butikker – blandt andet i Illums Bolighus – fra den 14. Januar 2014


Vejledende pris kr. 1.799,-


 







Tekniske specifikationer:



  • DAB, DAB+ og FM RDS
  • Tydeligt OLED-display
  • Over 24 timers batteri tid
  • Seperat indstilling for bas og diskant
  • Lydindgang og -udgang for hovedtelefon
  • Medfølgende rød stofledning, til at forbinde eksterne lydkilder
  • Tre forskellige rejseadaptere følger med

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.