Forside * Nyheder

Nu kommer Twitter på film


Det er åbenbart ikke nok, at vi er blevet indviet i al tumulten omkring Facebooks opståen. Nu kommer der også en Twitter-film.


Ifølge Hollywood Reporter skal filmen om tilblivelsen af Twitter produceres af en af producenterne bag The Hunger Games-filmene, Allison Shearmur i samatbejde med Lionsgate Television.


Det sidste angiver, at Twitter-filmen næppe kommer op på det store lærred, men i stedet bliver lavet som TV-film. Dog skulle indholdet næsten være det samme som i The Social Network. Filmen kommer nemlig til at hedde Twitter: A True Story of Money, Power, Friendship and Betrayal.


Hvem, der kommer til at snuppe filmen til deres TV-kanal er endnu ikke afgjort, så vi ved heller ikke, hvilke danske partnerkanaler, vi kan forvente at se den på.


Der er dog en chance for, at den ender med at få premiere på Netflix. Lionsgate Television har nemlig lige nu stor succes med TV-serien Orange is the New Black på netop Netflix.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.