Forside * Nyheder

Spotify måske på vej med gratis streaming til smartphones


 


Hvad ville du sige til at få gratis musik på din smartphone? Spotify kan være på vej med netop dette.


Som det er nu, skal du være betalende medlem af musikstreaming-tjenesten for at få lov til at bruge den ordentligt på din smartphone. Men der kan være et alternativ på vej.


Spotify holder nemlig pressemøde i New York på torsdag, og det er indtil videre lykkedes det svenske firma at holde indholdet af eventen hemmeligt.


Men nu melder The Wall Street Journal, at de har talt med kilder ?med kendskab til situationen?, og der skulle angiveligt være tale om en tjeneste, der giver dig gratis Spotify på din smartphone.


Det er stadig småt med detaljerne, så vi ved endnu ikke, om tjenesten også lanceres i Danmark, og om den bliver reklamefinansieret. Det sidste er dog ret sandsynligt, hvis tjenesten skal være gratis.


Angiveligt skulle tre af de store pladeselskaber være sprunget på. Det er formentlig Sony, Universal og Warner Music, der alle tre har aktier i Spotify.


Se også: Er Led Zeppelin klar til Spotify

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.