Forside * Nyheder

Telia TV går trådløs





 


Snart bliver TV-boksene fra Telia trådløse, så der ikke skal trækkes kabel fra router ud til TV-apparaterne.


Telia TV er først på markedet med en trådløs løsning til deres tv-boks(e), hvor tv-signalerne føres frem uden kabel.


TV-signalerne streames trådløst, mellem internet-routeren og hver af de digitale tv-bokse. En løsning der er god, når internet-router er placeret langt fra TV-apparaterne.


?Vi har tidligere lanceret den trådløse tv-boks i Sverige, og undersøgelser viser, at den er blevet rigtig godt modtaget. Først og fremmest er forbrugerne glade for, at de slipper for at trække kabler rundt i hele hjemmet. Det er hurtigt og nemt at sætte op og giver mulighed for, at alle hjemmets fladskærme kan tilsluttes trådløst. Derudover er investeringen i den trådløse enhed en engangsudgift og forudsætter dermed ingen månedlige betalinger”, fortæller Lars Gudbrandsson, der er direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.


Rent praktisk køber man to trådløse enheder (Media Bridges) og tilslutter dem henholdsvis hjemmets internet-router og tv-boks.


Prisen for at tilslutte den første tv-boks er en engangssum på 699 kr. Efterfølgende tv-bokse koster 399 kr. pr stk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.