Forside * Nyheder

Samsungs mobilsalg daler (forholdsmæssigt)


 


Samsungs fremlæggelse af deres kvartalsregnskab var lidt af en skuffelse. Deres markedsandel på mobilområdet var faldet.


Men ifølge en ny analyse fra analysefirmaet Kandar ser det faktisk værre ud end som så. Det er intet under, at Samsung kun kan blive nummer to i det Apple-glade USA. Men to af de andre store markeder, hvor de har en chance for at blive nummer 1, kører heller ikke for godt.


Europa, og især Kina, som Samsung formentlig havde sat deres lid til, er også ved at blive Samsung-trætte, mener Kantar. Deres rapport viser, at Samsungs mobilsalg i Kina er stagneret, mens det er faldet 2.2 procent i de største lande i Europa.


Det skal ses i forhold til den store mængde modeller som Samsung har smidt på markedet henover 2013, samt det faktum, at Android-platformen ikke gør andet end at vokse.


Men måske skal man ikke dømme Samsung helt ude, før man har set deres annonceringer på MWC i næste måned, og deres lancering af Samsung Glass til september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.