Forside * Nyheder

Tidl. B&O-mand sat i spidsen for nyt Loewe





 


En dansk IT-mand, med en fortid i Apple og Bang & Olufsen, skal stå i spidsen for et rekonstrueret Loewe.


Den tyske producent af luksus-elektronik, Loewe, har været igennem en rekonstruktion via en periode med “frivillig” konkursbeskyttelse.


Nu er der fundet en løsning for videreforsel af selskabet. En række nye investorer har købt selskabet, og sætter danskeren Jan Gesmar-Larsen, med en fortid i Apple og B&O, ind som bestyrelsesformand. Topchef Matthias Harsch fortsætter på posten.


Jan Gesmar-Larsen er selv en af de nye investorer, sammen med erhvervsfolkene Constantin Sepmeier og Stefan Kalmund, samt tidligere Apple- og B&O-folk.


“Jeg håber selvfølgelig på, at Loewe når nye højder og kommer med nye, cool produkter, således at vi får endnu større markedsandele”, fortæller Jan Gesmar-Larsen til Berlingske Business.


Det genfødte Loewe skal bl.a. udvikle produkter, der appellerer til både en bredere og yngre målgruppe, af design- og teknikinteressede i Europa, Rusland og Kina.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.