Forside * Nyheder

Xbox Ones design blev lavet om 75 gange


 


Hvis du hører til dem, der synes, at Xbox One minder om en gammel VHS-videomaskine i designet, snarere end en spilkonsol, så er der noget, du skal vide.


Microsoft havde virkelig tænkt længe over det design, inden de sendte det på gaden, så det var i høj grad et bevidst valg.


Faktisk gennemgik Xbox One ikke færre end 75 designforslag, inden Microsoft landede på det nuværende. Gamepad?en gennemgik 200 forskellige forslag, og Kinect?en gik igennem 100.


Det afslører Carl Ledbetter, en af hoveddesignerne bag den nye Xbox, i et blogindlæg på Microsofts corporate blog. Her kan man også læse, at Ledbetter som alle andre stillede sig i kø 22. november udenfor en butik i Seattle for at købe sig en Xbox One.


I blogindlægget kan man også læse om Ledbetters første, store bidrag til hardware-verdenen, som mange sikkert stadig sætter pris på. Han stod nemlig bag IntelliMouse-musen, der måske var den første, der havde et hjul til scrolling.


Han var også en del af holdet bag den oprindelige Zune-afspiller, der ikke ligefrem havde så stor succes som Xbox.


Du kan læse interviewet med Ledbetter HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.