Forside * Nyheder

Billedlæk: Er dette iPhone 6?




Foto: Twitter @mornray888



 


Mystiske slørede billeder er dukket op på Twitter. Angiver at være skallen til iPhone 6.


Disse billeder kan vise sig at være totalt fake, eller det kan være første smugkig på næste iPhone.


Første serie billeder af bagsiden lækkede via Sonny Dickson på Twitter, og han har tidligere lækket billeder af løsdele til Apple-produkter som iPhone 5C og iPad Mini Retina. Billeder der dengang viste sig at holde vand.


I kølvandet på de billeder fulgte nye, der viser den iPhone-lignende telefon forfra også. Disse blev lækket af en anonym på Twitter, bruger mornray888.


Apple er rygtet at have to nye iPhone-størrelser til i år. En omkring de 4,7″ og en anden omkring de 5,7″. Dette skal ses i forhold til de nuværende 4″ for iPhone 5s.


Hvis disse billeder er ægte, så kommer iPhone 6 til at ligne iPad Mini Retina og iPad Air i designet. Altså bare i andre proportioner, og med en skærm der går næsten til kanten.


Det der taler for at billederne her er fake er – udover deres kvalitet – også tidspunktet. Med mindre Apple sigter mod en lancering af nye iPhones allerede inden sommer, så er det umiddelbart alt for tidligt at der lækker billeder af løsdele til telefonerne nu.


Men lad os et øjeblik antage at dette vitterligt er allerførste smugkig på nye iPhones, hvad synes I så om designet?


 





Foto: Twitter @SonnyDickson



Foto: Twitter @SonnyDickson






Foto: Twitter @mornray888



Foto: Twitter @mornray888


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.