Forside * Nyheder

Sony flirter også med Lenovo

 


 


Sony flirter nu også med Lenovo, der spiller sig i en position til at få Vaio-computerne.


Forleden kunne Lenovo annoncere at de køber Motorola af Google, og i dag er der så rapporter fremme om at også Sony flirter med den kinesiske elektronikproducent. Det skriver Reuters.


Det er det japanske nationale TV, NHK, der fortæller at Sony og Lenovo lige nu forhandler om outsourcing af Sony Vaio til et joint venture med kineserne.


Sony har i den forbindelse udsendt en udtalelse, hvor i de fortæller at de kigger på forskellige muligheder for PC-forretningen, men kalder oplysningerne om en alliance imellem Sony og Lenovo for unøjagtige.


PC-forretningen er en af de divisioner hos Sony der kæmper med røde tal på bundlinjen, efter at en del af det marked er overtaget af smartphones og tablets.


Forleden blev Sony-aktien degraderet til junk-status af Moody, hvor de i begrundelsen fremhævede Sonys udfordringer i forhold til TV- og PC-forretningerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.